BGP Jeugdwedstrijd

Op zaterdag 18 januari organiseren we de tweede jeugdwedstrijd van dit seizoen. De jeugdwedstrijden zijn bedoeld voor de jongste jeugd tot en met de B-junioren (t/m 16 jaar). Iedereen kan meedoen, ook de jongste rijders op easygliders of houten schaatsen. Het is een wedstrijd met een speciale sfeer (iedereen boekt vooruitgang) en ideaal om ook de jongeren/jongsten kennis te laten maken met een wedstrijd.

Geen training; wedstrijd van 19-21 uur. Kijk hier voor meer informatie.

Wedstrijdprogramma
Heb je op de 500 meter een tijd staan onder de minuut, dan doe je mee aan het programma over 167, 500 en 1000 meter (Groep 1). Iedereen met een tijd van meer dan 60 seconden op de 500 meter doet mee aan het wedstrijdprogramma van 167, 333 en 500
meter (Groep 2).

 Aanmelden
Aanmelden kan vanaf nu via de website van de Gelderse Poort.

Licentiehouders van Groep 1 kunnen zich net als bij de reguliere wedstrijden via de kalender aanmelden: https://www.bgpnijmegen.nl/wedstrijden/bgp-regiowedstrijden/.

Groep 2 s.v.p. het opgaveformulier invullen wat je zeer binnenkort vindt onderaan de pagina over de jeugdwedstrijden: https://www.bgpnijmegen.nl/wedstrijden/jeugdwedstrijden/ . Het verwerken van de inschrijvingen via het formulier gebeurt handmatig. Er volgt daarom niet direct een bevestiging. Vanaf de woensdag voor de wedstrijd worden inschrijvingen wel binnen een dag bevestigd.

Bij de bevestiging van inschrijving vind je ook informatie over de wijze van betaling.

 

Aanvang
De wedstrijd begint om 19.00 uur. De wedstrijd voor de pupillen (333 m rijders) duurt tot circa 21.15 uur en voor de junioren (1000 m rijders) tot circa 22.15 uur. De prijsuitreiking volgt direct daarna.

Zorg dat je op tijd bij de start bent. Afmeldingen s.v.p. uiterlijk vrijdagavond voor de wedstrijd per mail (inschrijven.bgp@gmail.com) of zaterdag uiterlijk om 18.30 uur in de jurytoren. Dit is noodzakelijk om de definitieve startlijsten op te kunnen stellen.

 

Kosten
Deelname aan de wedstrijd kost 15 euro. Licentiehouders betalen via de inschrijving. De rijders uit groep 2 (langzamer dan 60 sec op de 500 m) ontvangen een mail over de betaling.

 

Er is een beperkt aantal startplaatsen dat we dit jaar niet willen oprekken omdat er anders te veel uitloop komt. Dus wacht niet te lang met opgeven: vol is vol!

 

Vragen? Laat het weten! Met vriendelijke groet,

Jan-Kees Goud (06-40636997)