Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Premie reep Rene

19 januari 2020 22:45
In de 25 ronden C4 werd STW door Peter Postma en Rene vertegenwoordigd. Rene timmerde het meest, best aan het ijs en werd derde in de premiesprint. Peter reed anoniemer rond maar was er zeker wel.

Daarna de C3 35 ronden met drie koplopers en daar achter een lang peleton. Waar ondergetekende als 20e over de streep kwam, Jack Schoenmakers als 22e en Willeke Koers als 23e. Laatstgenoemde twee waren vaker op kop dan ik dat was, maar ja de lijst wordt pas opgemaakt na de laatste ronde. Het was een mooie, snelle wedstrijd met ca. dertig C3'ers.

Daarna de C2/1 combinatie met alleen Fred van den Tempel in de C1 en Joris Matthee en Robert Huiting in de C2. De STW delegatie is wel eens groter geweest.

Volgende week geen maar marathon maar wel STW CK met 39 deelnemers. Vanuit Softijs nog 37 schaatsers en zo hebben we een mooi vol programma onder leiding van scheidsrechter Jan van Niejenhuis en met starter Robert Kamper.

Jan Heeres
Onderwerp Auteur Gepost

Premie reep Rene

Jan Heeres 19 januari 2020 22:45

Premie reep

BBHam 20 januari 2020 16:40



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: