Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Ids Crebas bij de pupillen vooraan

23 februari 2020 20:41
Vanavond de voorlaatste marathonavond en ook nog Boer zoekt vrouw op de TV. Blij dat de C3 marathon er was met dertig ronden. Nog mooier de pupillen en junioren marathon wedstrijden vooraf aan het C programma. De opkomst was niet zo hoog en daarom zes ronden pupillen met jongens en meisjes in een wedstrijd. Ik hoorde scheidsrechter Wim Westerveld Ids zijn naam omroepen en dan zit je wel vooraan.

Daarna de junioren, ook meisjes en jongens in een groep en de grote massa van de junioren zat tegelijk in de kleedkamer hun opdracht van de trainer te bespreken. Ze hadden geen tijd voor de twaalf junioren rondjes, maar wilden het C3 peleton op 1-2 rondjes zetten. Welnu dat gebeurde ook direct vanaf de start: ca. 5-6 junioren schaatsten best snel weg van de groep die niet te vlot reageerde. De junioren al op 100 m en toen vielen er ook scheuren in het jeugdige blok. Een groepje van twee en later nog drie dubbelden het peleton na zo'n vijftien ronden. Toen gingen de eerste twee er direct weer vandoor vergezeld van een senior C3 schaatser. En zij dubbelden de groep nog een keer. Dat betekende afsprinten bij nog zes ronden te gaan.

Jack Schoenmakers had zich inmiddels op kop van de groep genesteld en zo dieselden we richting de eindstreep. De harde wind nodigde niet echt uit om lang, ver van te voren alleen op kop te gaan. Eerder waren er diverse andere C3'ers geweest die dat wel deden en total stil vielen na 2-3-4 rondjes. Jack en ondergetekende dieselden naar iets rond plaats vijftien en beide dus enige punten.

Over twee weken nog een keer en daarna is het zomer. Jan Heeres
Onderwerp Auteur Gepost

Ids Crebas bij de pupillen vooraan

Jan Heeres 23 februari 2020 20:41

Re: Ids Crebas bij de pupillen vooraan

Jack Schoenamkers 24 februari 2020 20:32



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: