Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Wageningen eervol 2de op Stedentoernooi Nijmegen

09 maart 2020 23:13
Op de finale van het seizoen, het Stedentoernooi in Nijmegen, werd het Wageningenteam prachtig tweede in een sterk bezette wedstrijdavond. Wageningen eindigde achter het zegevierende team de IJSVRIENDEN uit Zaltbommel, en krap voor het sterk geachte team uit Deventer. Het team bestond uit STW-junioren aangevuld met twee leden van IJZERSTERK Persijn van de Velde en Stefan van der Grift. Ook kon trainer-coach Harm Smit een beroep doen op Jules Booltink als schaatsende captain, waarmee broodnodige punten werden binnengehaald.
Bij de Wageningse deelnemers werden een aantal PR’s flink aan flarden gereden. Amar Landman dook op zijn 500m voor het eerst onder de 50 seconden. Paulien Abma reed twee fantastische records op de 500m (52.2s) en 1500m (2.51,7) Marit Braakhuis overtrof zichzelf met 52.4 seconden op de 500m
De prestatie van het team is des te opvallender, omdat Wageningen, traditiegetrouw, een team neerzet met gemiddeld de jongste leeftijd.
Met het team werden 2 ploegen ingezet voor de ploegenachtervolging. In een prachtig rithme onder leiding van Laura Braakhuis gleed het jongste team naar een 5de plaats en het het snelle team onder leiding van Jules Booltink naar de tweede plaats, waarmee ze strategische punten binnenhaalde voor een tweede plek in de eindrangschikking.
Onderwerp Auteur Gepost

Wageningen eervol 2de op Stedentoernooi Nijmegen

Harm 09 maart 2020 23:13



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: