Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Geen STW Clubkampioenschappen in Corona-tijd :-(

17 januari 2021 22:10
Beste STW-ers,
Begin oktober j.l. -aan het begin van het schaatsseizoen- waren we optimistisch en leek het er nog op dat er ook dit winterseizoen zoals gewoonlijk Clubkampioenschappen verreden konden worden. Daarom werden 2 data geprikt: 24 januari in Utrecht (deel 1) en 13 februari in Nijmegen (deel 2).

Inmiddels zijn we een 3-tal maanden verder en hebben we allemaal de gevolgen van de Corona maatregelen -incl. de verscherpingen per half december- ervaren op de mogelijkheden/beperkingen om te kunnen schaatsen in zowel Utrecht als in Nijmegen. Op dit moment is het nog onbekend wanneer we enige versoepeling van de Corona maatregelen mogen verwachten.
Daarnaast is gebleken dat in Utrecht geen ijs gehuurd kan worden voor wedstrijden dit seizoen, ondanks dat er nog ‘gewoon’ geschaatst kan worden. In Nijmegen kan op dit moment helemaal niet geschaatst worden, laat staan dat er ijs voor wedstrijden beschikbaar is.

Om bovenstaande redenen vinden we het als Bestuur niet realistisch dat we dit seizoen nog onze Clubkampioenschappen kunnen organiseren. Met pijn in ons hart hebben we daarom de Wedstrijd commissie gevraagd om de organisatie van de CK’21 te staken. Het is jammer, maar het is niet anders….

We zien er naar uit om volgend winterseizoen weer als vanouds mooie Clubkampioenschappen te kunnen organiseren!
Onderwerp Auteur Gepost

Geen STW Clubkampioenschappen in Corona-tijd :-(

Bestuur STW 17 januari 2021 22:10



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: