Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Extremiteiten

02 februari 2021 19:37
We worden wel snel naar extremiteiten getrokken tegenwoordig geloof ik. Dit is wel een enorme uitbijter in de serie. Wel zit al heel lang in de lange termijn dat er een dipje in temperatuur zou zitten rond 8 februari. Dat lijkt uit te komen. Voor het overige is er nog weinig van te zeggen.
De algehele trend is toch dat de koude tik of 'mep' volgende week van korte duur zal zijn. Ook is er een grote kans op sneeuw en op veel wind.
Dus dan weet je het wel. Bij lange termijn verwachtingen komen de 'extremen'n bijna nooit uit. Daarom is het ook handiger en scoor je gemiddeld beter als je er tussenin gaat zitten. Voor de media geldt dat natuurlijk niet. Alle weerbureaus moeten scoren en schreeuwen om aandacht. Pageviews en hits scoren, want dat zijn indirect reclameinkomsten. Paulusma is meestal eerst en begint al in november. Maar het is wel mooi dat er weer eens wat gebeurt op de weerkaarten wat echt wat serieuzer hout kan snijden.

Groets, en blijf hopen allemaal,
Bauke
Onderwerp Auteur Gepost

Het zal toch niet waar zijn dat...........

Ronald 23 januari 2021 15:08

Het is ook niet waar

Ronald 24 januari 2021 11:28

Re: Het is ook niet waar, of toch weer wel...hot smiley

Robert 02 februari 2021 15:53

Re: Het is ook niet waar, of toch weer wel...hot smiley

Jack Schoenmakers 02 februari 2021 17:26

Extremiteiten

Babma 02 februari 2021 19:37

Re: Extremiteiten

Jan Heeres 03 februari 2021 06:50



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: