Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Appgroep wilde woensdag in de maak

Jolle
29 maart 2021 16:28
Beste fietsliefhebbers,

Veel STW’ers gaan al jaren vaak of soms mee op de wilde woensdag. Daar gaan we een appgroepje van maken voorzover we de nummers hebben. Merk je dat je in de loop van deze week nog geen berichtje hebt gehad en zou je dat wel willen, geef dan even je nummer door aan Harry Booltink of mij. Dan zetten we je er snel bij.

Via de appgroep kunnen we iedereen snel informeren over vertrektijden die in de loop van het seizoen nog wel eens wisselen of andere bijzonderheden.

Vanzelfsprekend zal er nog regelmatig een verslagje op de schaatspraat gezet worden, want we weten uit de overlevering dat er meer STW’ers zijn die de belevenissen willen volgen dan alleen degenen die meefietsen. Zo houden we het clubgevoel er ook in.

Groet, Jolle
Onderwerp Auteur Gepost

Appgroep wilde woensdag in de maak

Jolle 29 maart 2021 16:28

Niet iedereen kwam opdagen, maar een mooie start

Yzeren Man 31 maart 2021 21:10



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: