Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Wilde woensdag feest met allemaal blije fietsers

31 maart 2021 21:07
Vanavond in week 13 al de eerste wilde woensdagrit bij zomerse temperaturen met korte mouwen en korte broek. Minder dan een week terug schaatsten we nog in Utrecht en nu al het eerste rondje Posbank. Vorig jaar was dat pas in week 22, na Pinksteren. Daarvoor doolden we in groepjes van 1 of 2 over de Veluwe. Vanavond leek het daar soms ook wel op. Zeker als Robert en Christiaan gas gaven: de groep pelde dan af als een ui. Gerwin en Floor hielden het het langste vol, maar moesten uiteindelijk hun hoofd ook buigen. Daarna weer een samenklontering en dan begon het feest opnieuw.

Boven op de Posbank waren Vince en Andre, ook een mooi los groepje, ze gingen niet met het lusje extra mee. In Renkum werd gesprint door een paar maar Robert reed gewoon ver vooruit, daar achter Christiaan en dan Hendrik en Sander en een heleboel fietsers daarachter.

De statistieken: 71 km in 2.10 uur met 32,7 km/u gemiddeld en 61,9 km/u max. Ik vermoed dat iedereen nu heel blij thuis zit nagenietend van de mooie rit. Natuurlijk werd ik heuvelop er wel een paar keer vanaf gereden en onderweg brak het ook wel eens. Maar toch bleven we allemaal wel fietsen in dezelfde richting en en route. Het was meer dan de moeite waard en wie weet welke mooie Wilde woensdagen er nog meer gaan komen. Jan Heeres
Onderwerp Auteur Gepost

Wilde woensdag feest met allemaal blije fietsers

Jan Heeres 31 maart 2021 21:07



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: