Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Wilde woensdag met elf fietsers waaronder Fred

14 april 2021 21:24
Vanavond werd de weg met een flinke bui eerst schoongespoeld voordat we konden vertrekken. Daarna met elf op stap of eigenlijk tien + 1 = Robert Braam buitencategorie. Maar aan alle nadelen zit ook voordelen want tegenwoordig komen er op de Wilden app mooie plaatjes van de rit te staan. Dat is in al die jaren nog nooit gebeurt: hulde voor Robert en Hendrik, de beroepsfotografen.

Er werd redelijk genuanceerd gefietst en zo af en toe even gewacht, iedereen is redelijk aan elkaar gewaagd. Zo af en toe nodigt Robert een fietser uit om eens aan te haken, maar dat duurt soms 100 m, soms 1 km en dan breekt het. Zelf probeerde ik het ook een keer, maar gewoon kansloos = niet doen. Verschil is er en laat dat ook maar zo zijn, niks mis mee.

Op weg naar Renkum sleurde Sander lang op kop, daarna Harm even en ruim achter Robert sloop Hendrik als tweede over de streep.
Een mooi fietsavondje weer en op naar volgende week. De statistieken: 71 km in 2.18 uur met 30,7 km/u gemiddeld en 61,7 km/u max. Dit is 2 km/u langzamer dan twee weken terug en wat opviel was, dat we twee keer tegenwind hadden: heen en terug.

Jan Heeres
Onderwerp Auteur Gepost

Wilde woensdag met elf fietsers waaronder Fred

Jan Heeres 14 april 2021 21:24



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: