Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

STW;ers wild en samen over de Posbank

10 juni 2021 06:43
Gisteravond meldde Robert Braam dat hij rustig achteraan ging meerijden bij de Wilde woensdag. Tja en dan weet je het bij STW wel weer: rustig aan zeggen te gaan doen en daarna ................. Eerlijk is eerlijk: Robert hield zijn woord, fietste soms vooraan mee, handjes op het stuur, gaatjes dicht maken, dan weer fotograferend, met zijn schoonmoeder bellend of met andere fietsers kletsend. Nou ja behalve op het laatste stuk naar Renkum: toen was Robert al bij de rotonde terwijl de rest nog in de buurt van het bordje bebouwde kom, de eindstreep sprintte.
Dat belooft wat bij het NK Tijdrijden in Drenthe.

Verder eigenlijk niet zoveel te melden: een mooie zomerse wilde fietsavond waarbij ondergetekende, Harry Hansma en Hendrik van de Beek rode lantaarndragers waren. Soms alle drie tegelijk en soms een of twee tegelijk of soms ik alleen.

tja en dan het Whatsapp gesprek over de statistieken en gemiddelde snelheid. Leuk om te zien dat Harry Booltink 34,1 km/u heeft en anderen in de 33 km/u blijven hangen en ondergetekende met 31,8 km/u bij de auto bij Hoevestein stond. Zo is er altijd wat te doen.

De statistieken: 79 km in 2.30 uur met 31,8 km/u gemiddeld en 64,3 km/u max. Ten opzichte van vorige week 0,6 km/u sneller en dat scheel anderhalve minuut fietstijd. Op naar volgende week. Jan Heeres
Onderwerp Auteur Gepost

STW;ers wild en samen over de Posbank

Jan Heeres 10 juni 2021 06:43



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: