Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Piet de Groot wint in Renkum

14 juli 2021 21:36
Vanavond waren er weinig fietsers naar en op de Posbank en ook de Wilde groep was niet zo groot. Maar wel met vijf en dat paste goed bij elkaar.. Sander was nog aan het herstellen van zijn rondje Markermeer afgelopen weekend. Hendrik en Jack kwamen uit de bergen of vakantie terug, Piet de Groot was gewoon Piet en ondergetekende had zijn fiets een grote beurt gegeven na ca. 8.000 km. Dan trapt, stuurt en remt het allemaal weer wat handiger en beter. Veel andere Wilden ontbraken omdat ze regen verwachten of omdat een/de corona prik tot rust maant.

Sander en Piet waren de snelsten steeds en Jack, Hendrik en ondergetekende wisselden regelmatig van plaats. Waarbij Jack heuvelop vaak in de lead was en Hendrik als het naar beneden ging. Boven op de Posbank en over de heide ging het fors regenen en het opspattende water maakte kijken lastig. Gelukkig werd het richting Wolfheze steeds meer droog en op het laatste rechte stuk zette Sander zich met een verschroeiend tempo op kop. Ondergetekende in tweede wiel kon net volgen en Jack brak er af. Piet zat in het wiel van Hendrik te wachten, genieten totdat hij zou gaan. Met een vinnige sprint sprong hij over Hendrik heen en zelfs ondergetekende kwam Sander nog voorbij. Niet lang daarna kwam Jack en zo allemaal terug naar huis.

Een mooie Wilde wat natte fietsavond met de statistieken van 79 km in 2 u 31 min met 31,3 km/u gemiddeld en 68,3 km/u max.
Volgende week verder en wie weet schijnt dan de zon. Jan Heeres
Onderwerp Auteur Gepost

Piet de Groot wint in Renkum

Jan Heeres 14 juli 2021 21:36



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: