Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Sander Schot wint voor Piet de Groot

21 juli 2021 21:32
Vanavond was er veel anders dan vorige week. Geen regen maar prachtig mooi droog weer. Sander Schot was vanaf de start tot de laatste twee kilometer overijverig en sleurde op kop dat het lust was. Maar op het laatste stuk wachtte hij achterin de groep af terwijl Jolle op kop aan het sleuren was. Toen de eindsprint met Piet en Sander waarbij de laatste royaal voor bleef. Dat Hendrik nog derde werd, was bijzonder omdat zijn fiets zichzelf beschermd: als Hendrik te ruw stoempt, slaan de remmen een beetje vast of slingert zijn velg tegen het rubber. Goed voor de moraal is het in elk geval niet.

Omdat de gemeente weer ijverig aan het strooien is met split was er een alternatieve route door Oosterbeek om veiliger te zijn. Goed initiatief van de voorrijders en de rest volgde braaf, soms op wat afstand, maar dan werd er wel even gewacht.

Verder geen bijzonderheden met acht STW fietsers het gewone rondje van 78 km in 2 u 24 min met 32,4 km/u gemiddeld en 65,9 km/u max.
Volgende week verder, Jan Heeres
Onderwerp Auteur Gepost

Sander Schot wint voor Piet de Groot

Jan Heeres 21 juli 2021 21:32



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: