Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Jolle wint een hele snel wilde woensdagavond

15 september 2021 21:18
Vanavond was het druk met STW racefietsers vanuit Wageningen voor het woensdagavond rondje. Op de Churchillweg kwamen de Wilden een flinke groep Brede Ruggen tegen op weg naar hun rondje Amerongen. eerder was al een flinke Bus vol vertrokken richting Posbank. Het was een mooie, rustige avond en er kon, werd flink doorgereden. Vooral Jan Westeneng en Sander Schol trokken er lang en snel aan. De rest volgde mooi. Natuurlijk is het nu sneller donker en dus geen rondje Rozenbos. Op de Posbank spotte Hendrik een everzwijn op de heide en daarom kwam hij verreweg als laatste boven. Of was het toch andersom?
Op weg naar Renkum hadden we tegenwind en waaierden we breed over de hele weg. Jolle zat achterin en voelde zich veilig met Mark Ooijevaar en ondergetekende in zijn wiel en wachtte rustig het juiste moment af. Voor Piet de Groot en Hendrik won hij afgetekend.
Net voor donker in Wageningen zag al de mooie statistieken: 71 km in 2 uur + 5 min met 34,1 km/u gemiddeld en 66,8 km/u maximaal. Bijna 1 km/u sneller dan op 25 augustus, een mooie opsteker voor de STW tijdrit van a.s. zaterdag.
Volgende week verder en het beste, Jan Heeres
Onderwerp Auteur Gepost

Jolle wint een hele snel wilde woensdagavond

Jan Heeres 15 september 2021 21:18



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: