Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Eerste langebaanwedstrijd dit seizoen in Nijmegen 17 oktober

12 oktober 2021 20:23
Eerste wedstrijd dit seizoen: 17 oktober
Welkom terug! Na een seizoen vol afgelastingen, kunnen we dit seizoen weer volop wedstrijden organiseren. Aanstaande zondag is de eerste om 18.00 uur. Je kunt bijna alle afstanden rijden en tegen een laag tarief. Omdat we zo blij zijn dat het weer mag!
Wil je vaker rijden in Nijmegen? Schaf dan een wedstrijdkaart aan. Gemakkelijk met inschrijven en voor de kosten van 1 euro (pupillen en junioren c) hoef je het niet te laten! Vanaf junioren B betaal je 30 euro. Je vindt de wedstrijdkaart op inschrijven.schaatsen.nl op 31 december 2021.
Let wel op dat je licentie nog geldig is. Is dit niet het geval, dan kun je deze verlengen bij de knsb. Je verlenging telt op bij de huidige licentie, je gooit dus geen dagen of maanden weg als je licentie de komende week verloopt.
Inschrijving voor de ploegenachtervolging via inschrijven.bgp@gmail.com of schriftelijk op de ijsbaan, uiterlijk in de 1e baanverzorging.

http://bgpnijmegen.nl/
Onderwerp Auteur Gepost

Eerste langebaanwedstrijd dit seizoen in Nijmegen 17 oktober

floor 12 oktober 2021 20:23



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: