Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Zesbanen in Utrecht

15 november 2021 13:42
Zondagavond vier STW-deelnemers aan de Zesbanen in Utrecht, waarvan Jan Tichelaar als bijschrijver. Er stonden 31 deelnemers aan de start. In het verleden waren dat er wel eens 80.
Kopman Jolle Landman wist zich in het eerste deel van de koers in de eerste helft van het peloton te plaatsen. Harm Smit en Robbert Profittlich volgende uiteindelijk op zo'n 100-200 meter afstand. Met goed samensmeden en aaneenkoppelen bleek deze groep uiteindelijk het peloton. Er was een kopgroep van uiteindelijk 8 man, betekende dat de uitlopers en het grootste peloton (met Jolle) en het tweede peloton met het rondebord op 11 aan de afsprint begonnen.
Die werd gewonnen door Arno van Veen, die Gem Wenders eruit sprintte, gevolgd door Kurt Wubben.
Bij de achtervolgers werd Jolle 5de. Dat betekende een 13de plek in de daguitslag. Robbert werd 18de en Harm Smit 20ste. Jolle schaart zich inmiddels onder de beste 10 rijders van het Zesbanen bij de Masters.
Onderwerp Auteur Gepost

Zesbanen in Utrecht

Harm 15 november 2021 13:42



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: