Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Re: STW CK 2022 start op tijd

30 januari 2022 23:36
Goedenavond Jan-Kees, een mooie tip die vanavond niet is waargemaakt.
Het CK begon inderdaad op tijd omdat Woerden een uur eerder hun CK kon starten.
Rond 19 uur werd opnieuw geloot vanwege alle corona afmeldingen. Gelukkig hadden zich ook een paar schaatsers extra aangemeld en kwamen er uiteindelijk toch bijna negentig schaatsers aan de start.
De STW schaatsers mochten de spits afbijten op de 500 en later op de 1.500 m en zo waren we dus redelijk vroeg klaar. Daarna nog Softijs en Arktika en rond 23 uur konden de blokjes worden opgeruimd = wedstrijd klaar. Met eendrachtige aanpak was alles vlot opgeruimd, de Arktika uitslagen bekend voor hun prijsuitreiking. De meeste STW'ers waren toen allang thuis.

Deel 2 van het STW CK is op zaterdag 19 februari '22 in Nijmegen. Scheidsrechter Jan van Niejenhuis wees ons nog op de voorwaarden aldaar:
1) alle schaatsers mogen na/met 2G naar binnen = corona check app en ID card.
2) alle juryleden mogen zo naar binnen mits ze op de van te voren ingeleverde namenlijst staan.
Kan zijn dat de komende weken de corona eisen weer veranderen, maar zo is het op dit moment.

Jan Kees, en ja dan is er nog geen STW CK prijsuitreiking. Die is op een gezellige STW avond op donderdag 3 maart '22 in Wageningen. Dan zijn de wisselbekers ook gegraveerd en maken we er een leuke avond, evenement van.

In elk geval vanavond geluk gehad met de omstandigheden en het weer: het was zeker in het begin van avond met de STW schaatsers op het ijs bladstil en mooi koud zodat het ijs lang goed bleef. De spaarde een dweilpauze uit en leverde snelle STW tijden op. Vanuit het Trefpunt hok zag jurylid Fred van de Tempel opvallende verschillen tussen STW, Softijs en Arktika schaatsers.

Al met al een leuke en gezellige avond met een complete en goed samenwerkende jury onder leiding van wedstrijdleider Jan van Niejenhuis. Binnenkort de uitslagen en klassementen en de uitnodiging om in te schrijven in Nijmegen.

Het beste, Jan Heeres
Onderwerp Auteur Gepost

STW CK 2022 start op tijd

Jan Heeres 29 januari 2022 19:47

Re: STW CK 2022 start op tijd

Rode Lantaarn 30 januari 2022 14:45

Re: STW CK 2022 start op tijd

Jan Heeres 30 januari 2022 23:36

Re: STW CK 2022 start op tijd

Rode Lantaarn 30 januari 2022 23:56

STW CK 2022 dag 1 klassement en tijden Utrecht

Jan Heeres 31 januari 2022 08:35



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: