Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Lang getrokken Wilde fietsers en Piet wint in Renkum op zijn nieuwe fiets

11 mei 2022 21:54
Vanavond een grote wilde groep op pad met o.a. Robert Braam. Tja en dan krijg je 'lang getrokken' fietsers. Robert begin rustig te trappen en heel geleidelijk versneld hij en dan is het interessant wie breekt. Mark Ooijevaar probeerde het als eerste. Op weg naar Rozendaal probeerde Vera het een keer en je zag haar steeds langer worden. Op de Posbank was Joop aan de beurt en dat ging lang goed terwijl ik daarachter al een paar keer aan het elastiek hing. Vanaf de Posbank offerde Jan Westeneng zich op en ging met Robert en Jolle mee terug en we zagen hem niet meer terug. Hij zal ook wel heel lang getrokken thuis gekomen zijn in Ochten vanavond, maar wel knap dat hij overleefde.

Robbert Kamphuis ging met niet zoveel ODO km's dit jaar mee en dat ging best aardig. Boven op de Posbank koos voor de kortste route terug en daar was Floor van der Wilt ook nog. Een mooi rondje Rozenbos en lusje extra en daarna tegen de westenwind in terug. Op weg naar Renkum klom Mark Ooijevaar op kop en dieselde naar de streep. Een makkie voor Piet op zijn nieuwe fiets en in zijn nieuwe aerodynamische pak.

Mooi voor donker en de regen terug in Wageningen waar we nog een verbrokkelde bus in haalden. De statistieken: 79 km in 2.25 u met 32,5 km/u gemiddeld en 63,8 km/u max. Vrijwel dezelfde cijfers als vorige week. Volgende week verder. Jan Heeres
Onderwerp Auteur Gepost

Lang getrokken Wilde fietsers en Piet wint in Renkum op zijn nieuwe fiets

Jan Heeres 11 mei 2022 21:54

Re: Lang getrokken Wilde fietsers en Piet wint in Renkum op zijn nieuwe fiets

Jolle 12 mei 2022 09:19



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: