Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Vooruit kijken!

Yzeren Man
24 juni 2022 09:30
Op zijn knieën kroop de ecoloog rond door Natura2000 gebied Postzegel162. Hij mopperde. De knickerbocker-koelie-kever die hier tot 1942 rond moet hebben gekropen was nog steeds niet terug.

Al het gelobby om dit gebiedje op de lijst te krijgen, eindeloze discussies over het natuurbeheerplan, procedures tegen de activiteiten van omringende boeren, 150.000 Euro van de Postcodeloterij: allemaal zonder resultaat.
Je zou er treurig van worden.

Zijn vrienden hadden hem proberen op te beuren. 'Kijk eens wat er allemaal wel is verbeterd: vossen, zwijnen, reeën en zelfs wolven doen het prima. Otters, bevers en dassen alom . Reigers, ooievaars: waar zie je ze niet. Tel je zegeningen en laat de Jac P Thijsse plaatjes en de referentiebeelden van vóór 1890 los'.

Hij had gebromd dat ie van de zomer maar weer naar Zuid-Amerika zou vliegen om echte natuur te zien.
'We dachten dat je beren ging spotten in Roemenië ' zeiden ze. Dat plan had ie laten varen. Er komen lukte nog wel, maar tussen die keuterboertjes daar was geen fatsoenlijke accommodatie te vinden. 'Dat wordt daar nooit wat'.
Onderwerp Auteur Gepost

Zomertijd

BBHam 23 juni 2022 06:59

Re: Zomertijd

Babma 24 juni 2022 08:17

Vooruit kijken!

Yzeren Man 24 juni 2022 09:30



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: