Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

STW-avond donderdag 30 maart

Jolle
17 maart 2023 14:02
Beste STW'er,

Heb je je al opgegeven voor de clubavond met stamppotbuffet op donderdag 30 maart? Dat kan via accie@stw-site.nl.

Weet een buurvrouw, buurman, collega, vriendin of vriend die misschien zelf ook wil gaan schaatsen of een kind heeft dat interesse heeft? Nodig ze dan van harte uit om ook langs te komen. Geinteresseerde niet-leden zijn vanaf half 9 van harte welkom.

We hebben onderstaande bericht op de site van de Stad Wageningen gezet. Hopelijk verschijnt het deze week ook in de papieren editie.

Schaatste je deze winter op natuurijs, maar voelde het onwennig? Kijk je wel eens jaloers naar Jutta, Kjeld, Irene of Patrick? Of wil je gewoon wat meer gezond bewegen op een leuke en sportieve manier? Kom dan op donderdag 30 maart kennismaken met de Schaatstrainingsgroep Wageningen.

Die dag wordt het oude schaatsseizoen afgesloten met een gezamenlijke maaltijd voor leden en het uitreiken van prijzen en diploma’s. Maar het is ook het begin van het nieuwe seizoen.

Na het Paasweekeinde beginnen alle zomertrainingen. Geïnteresseerde niet-leden zijn daarom van harte welkom op 30 maart vanaf 20.30 uur op Nude 81 (clubhuis TCW) als de trainerscommissie een toelichting geeft op alle trainingsmogelijkheden in het bos, op de racefiets en op skeelers.

Er zijn trainingen voor jeugd vanaf 6 jaar. Maar ook tot op hoge leeftijd kun je uitstekend meedoen, want schaatsen is geen belastende sport voor de gewrichten. Aanmelden is niet nodig. Je bent van harte welkom.

Kun je op 30 maart niet, kijk dan op www.stw-site.nl voor informatie of stuur een mail met je vraag aan info@stw-site.nl
Onderwerp Auteur Gepost

STW-avond donderdag 30 maart

Jolle 17 maart 2023 14:02Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: