Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Re: Heel vollle bus met Jean Paul van Rie als eerste in Renkum

Jolle
06 april 2023 09:02
Jan,

Mooi dat het bij de bus goed loopt en dat je tellertje ook in orde is.

Bij de Wilden liep het ook gesmeerd, hoewel een enkeling nog wat extra smering nodig heeft om soepel mee te draaien.

Het gezelschap kende deze week al weer wat meer mensen terwijl anderen de voorkeur gaven aan het volgen van het bekertoernooi aanstekers werpen.

Het leek aanvankelijk heel kalmpjes te verlopen, maar richting de Boersberg kwam er een versnelling en wat breuken. Deze werden deels gerepareerd, maar de ijzeren man bleef even achter. Braam, die 4 minuten te laat bij het vertrek arriveerde, kwam hem achterop. Kort overleg leidde tot een solistisch vervolg voor beide, maar bij de Schelmseweg verzamelden alle troepen zich netjes. Op de Posbank troffen de Andre en Vera. De een kalm in afwachting van Iedo die nog een lusje deed en de andere vakantievierend op pad met de MTB vanuit Otterlo. Zo blijkt er nog van alles van STW op pad te zijn buiten bus en Wilden om.

Het lusje Rozenbos werd deze keer fors ingezet voor de afdalingen en zo mocht ik met Braam op pad en volgde de rest op enige afstand. Het viel mij op dat het stuk van de driesprong bovenlangs naar het weggetje richting Brandtoren taai vals plat is. Eigenlijk net zo zwaar als de Snippendaal terwijl je dan eerst nog een heel stuk afdaalt naar Rheden.

Terug naar huis trokken velen extra kleren en warme handschoenen aan en blies Braam de groep nog even op over de hei, maar ook daarna weer netjes wachten en vrolijk peddelend de zonsondergang tegemoet. Wie de sprint won bij Renkum laat zich raden. Met de lampjes aan tenslotte uitrijden naar Wageningen.

Het was alweer een mooie fietsavond zonder vervelende 'supporter' op de tribune.

Jolle
Onderwerp Auteur Gepost

Heel vollle bus met Jean Paul van Rie als eerste in Renkum

Jan Heeres 05 april 2023 21:06

Re: Heel vollle bus met Jean Paul van Rie als eerste in Renkum

Jolle 06 april 2023 09:02Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: