Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Fietsweekeinde aanstaande - mogelijkheden voor iedereen

Jolle
28 april 2023 15:22
Beste STW'ers,

Het STW-fietsweekeinde naders alweer. We gaan deze keer van 12 tot en met 15 mei naar Limburg. Er staat al een mooie groepje aangemeld, maar er zijn nog wat bedden vrij. Ook zijn er mensen die alleen op de zaterdag of alleen op de zondag mee willen komen fietsen. Ook dat is zeker mogelijk.

Het leuke is ook dat er sterkere en minder sterke fietsers bij zitten. Dus van Brede Ruggen tot Wilden - iedereen kan mee.

Los van aanpassingen als de weersomstandigheden daartoe aanleiding geven is het plan nu:

Vrijdag gaat er al een groepje met Johan Crebas, Liesbeth Mollema en Jolle een langere tocht Belgie in fietsen. Er zijn dan ook vaak mensen die in de loop van de middag komen. Deze gaan een rondje fietsen in de omgeving van de kampeerboerderij bij Voerendaal. Anderen gaan aan het eind van de middag op pad en worden verwelkomd bij het avondeten of we bewaren iets voor ze als het nog wat later wordt.

Op zaterdag heb ik een route bedacht van 125 kilometer uit en thuis met Le Rosier als verste punt. Deze zit in de bekende Luik Bastenaken - Luik route. Voor de lange klim kan er koffie gedronken worden in Spa. Als Le Rosier en ook de lange klim naar Francorchamps er bijna opzit heb ik nog een patisserie langs de route gespot. Vanzelfsprekend eten we samen een stevige maaltijd om te herstellen en ook op zondag weer op pad te kunnen.

Op zondag maken we dan een ronde door Limburg langs diverse bekende klimmetjes uit de Amstel Gold Race. We kunnen daarbij zeker mensen kortsteekopties bieden terug naar de kampeerboerderij als iemand wat eerder naar huis moet of als de benen leeg zijn. Na afloop maken we de kampeerboerderij veegschoon en zijn er meestal nog wat voedzame restjes van het zaterdagmaal zodat niemand met honger in de auto naar huis hoeft te stappen.

Laat mij even weten als je mee wilt en nodig je fietsmaatjes uit!

Hartelijke groet, Jolle
Onderwerp Auteur Gepost

Fietsweekeinde aanstaande - mogelijkheden voor iedereen

Jolle 28 april 2023 15:22Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: