Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Een zo goed als droge Wilde Woensdag

10 mei 2023 21:14
De weersvoorspellingen waren voor vanmiddag/avond, zeker in oosten van Nederland minder gunstig. Bij Barneveld in de auto een stevige bui en dat valt dan niet in Wageningen of op de Posbank. Jack, Jolle en ondergetekende vertrokken vanuit Wageningen versterkt met Joop en Vera en Harry Booltink. Jolle reed meestal wat vooruit en de rest paste goed bij elkaar.
Boven op de Posbank ging Harry linksaf, we probeerden hem te overtuigen anders linksaf te gaan doen. Maar de terugweg met de bus leek hem beter. De rest in gestrekte draf naar rondje Rozenbos en daarna Joop, Jack en ondergetekende voor lusje extra.
Alles ging in goede harmonie totdat we na de afdeling linksaf: Jack op kop, Joop direct er achter en ondergetekende iets achter.

Het was de plek waar Enrico twee jaar terug zijn voorwiel onverwacht zag wegglijden en dat overkwam Jack nu ook. Het is mooi rood vlak asfalt en Jack gleed wel wat door maar niet snel genoeg voor Joop. Die botste met zijn voorwiel op Jack rug en ging over de kop. Beide beduusd bleven even wat zitten, maar waren wel goed aanspreekbaar. De spullen wat bij elkaar gezocht, nog even met een passerende jongedame gesproken en toen weer verder. Joop spurtte weg en Jack was wat trager.
Vanaf de Posbank in een rustig maar toch wel stevig tempo en in vaste formatie reden we terug naar Wageningen. Geen praatjes maar zo snel mogelijk terug. Dus daarmee is bewezen dat de schade meeviel, maar beide mannen zullen morgen wel iets stijf zijn.

Beetje zonde want het was verder weer een mooie racefietsavond.
De statistieken: 79 km in 2.33 uur met 31,0 km/u met 62,6 km/u max. Volgende week weer verder en dan in die bocht, zeker als het wat vochtig is of de luchtvochtigheid hoog is iets zachter door de bocht. Is ook veiliger want het is ook een wat onoverzichtelijke driesprong.
Jan Heeres
Onderwerp Auteur Gepost

Een zo goed als droge Wilde Woensdag

Jan Heeres 10 mei 2023 21:14Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: