Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Aanvraag abonnementen en licentie 2005-2006

05 juli 2005 21:44
Beste STW-ers,

Zoals jullie misschien al gezien hebben op de site kunnen de schaatsabonnementen en licenties voor het komend seizoen weer aangevraagd worden.

[www.stw-site.nl]

Dien je aanvraag in voor 1 augustus 2005. In verband met de machtiging voor het te betalen bedrag zijn we genoodzaakt om met papieren aanvraagformulieren te werken. Door via het internetformulier je aanvraag te versturen, kun je de behandeling versnellen omdat we dan alvast de gegevens in kunnen voeren. De bestelling wordt echter alleen in behandeling genomen als we ook je aanvraag en machtiging voor het hele bedrag op papier binnen hebben.

Nieuw is dit jaar een trainingsgroep voor snelle junioren in Nijmegen op woensdagavond.
Verder willen we polsen of er belangstelling is voor de volgende uren in Nijmegen. Dit zijn nog geen offici?le trainingsuren. Bij voldoende belangstelling kunnen we dat er in de toekomst misschien van maken!

? Zondagochtend van 8:00 tot 9:00

? Woensdag N52 18:45 tot 19:45 Seniorengroep naast de bestaande juniorengroep (b.v. voor rijders afkomstig van de dinsdagavond in Nijmegen)


Met vriendelijke groeten,

Floor van der Wilt
ledenadministratie@stw-site.nl

Onderwerp Auteur Gepost

Aanvraag abonnementen en licentie 2005-2006

Floor 05 juli 2005 21:44

Re: Aanvraag abonnementen en licentie 2005-2006

Floor 08 juli 2005 08:15



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: