Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Marco de Jonge wint C3 met ronde voorsprong

29 december 2019 22:16
Soepeltjes schaatste Marco weg uit het peleton en deze keer kreeg hij wel vijf andere schaatsers mee die hem hielpen een ronde te pakken. De grote groep gaf zich niet zomaar gewonnen en daarvan was Jack Schoenmakers het belangrijkste slachtoffer. Hij werd na een paar ronden uit het wiel gereden en kon alleen verder. Met vijf-zes man bij toerbeurt spartelde de grote groep lang tegen, maar na zo'n twintig ronden warden we toch gedubbeld.
In de eindsprint kon ondergetekende als derde van het peleton finishen en in de laatste vijf ronden versnelde Marco drie ronden voor het einde en reed zo van de andere vijf weg. Een afgetekende winst met bij vijf punten voor het rondje voorsprong er bij.

In de C1 werkte Jolle Landman lang en goed en finisthte als vijfde. In de C4 waren Peter Postma en Rene actief: niet goed opgelet wat hun plaats was, werd.
In de C2 reden Jan Tichelaar en Jors Matthee mee.

Dit was de laatste marathon van het jaar. volgende week zondag in het nieuwe jaar verder. Goede jaarwisseling en het beste, Jan Heeres
Onderwerp Auteur Gepost

Marco de Jonge wint C3 met ronde voorsprong

Jan Heeres 29 december 2019 22:16



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: