Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Vince als eerste over de streep in Renkum

05 augustus 2021 08:47
Gisteravond vertrokken we bij Pomona met vier en onderweg haakten er nog flink wat meer aan. Iedo en Frouke, Harry B, Joop, Piet en Vera. Vince vertelde vooraf een paar weken vanwege een longontsteking uit roulatie geweest te zijn maar nu wel weer goed op zijn fiets te zitten. Een mooi ritje, voor het eerst sinds drie weken ook helemaal droog en dat is toch ook wel comfortabel. Het enige nadeel is dat er dan meer fietsers op pad zijn, zeker met tegenliggers is het opletten geblazen.

Joop en Vince waren een paar keer met elkaar in gesprek, blij elkaar weer te zien. Bij het passeren van de A50 over het viaduct viel Vince over Joop zijn voorwiel en dat leverde een schaafwond op zijn knie op. Even wat rustig aan.

Op weg naar Renkum waren er velen ijverig op kop aan het sleuren, Sander zei mindere benen te hebben, maar trok flink door. Vince, Joop en Piet wachten af. Toen het even stil ging vallen, trok Vince er snel vandoor en waaierde de groep uit elkaar. Vince als eerste voor Joop en Sander.
Een mooie rit met veel deelnemers zo midden in de vakantietijd.

De statistieken: 78 km in 2 u 40 min met 31,4 km/u gemiddeld en 64,0 km/u max. Een en ander wat lager dan voorgaande weken vanwege het terugfietsen naar Vince zijn val en dat ik op de Posbank er af waaierde. Misschien volgende week wel weer of toch ook nog even vakantie.
Jan Heeres
Onderwerp Auteur Gepost

Vince als eerste over de streep in Renkum

Jan Heeres 05 augustus 2021 08:47



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: