Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Schaatsen in Utrecht alsof je overdag naar natuurijs gaat

07 december 2021 17:11
bovenstaande tekst zou kunnen duiden op de Utrechtse ijskwaliteit, maar dat is voor vandaag beslist NIET het geval.
wel op het overdag schaatsen en voor donker weer thuis. Vanmiddag om 13 uur van huis richting de ijsbaan, zon schijnt, mooi weer en een niet al te drukke ijsbaan met goed glad ijs. Mooi een klein anderhalf uur schaatsen, zo af en toe even een praatje en dan weer voor donker naar huis.

Het voelt echt aan alsof je naar natuurijs gaat schaatsen en je zelf trakteert op een vrije middag. En dat 2x/week plus zondagmiddag een C3 marathon. Benieuwd of dat zo tot het eind van het schaatsseizoen door zal gaan of dat er toch nog weer 'gewoon' trainingsuren komen. In elk geval mooi dat we nog altijd goed kunnen, mogen schaatsen en het voelt veel meer ontspannen dan vorig jaar rond deze tijd.

Jan Heeres
Onderwerp Auteur Gepost

Schaatsen in Utrecht alsof je overdag naar natuurijs gaat

Jan Heeres 07 december 2021 17:11



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: