Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Bevrijdingsfietstocht STW

Jolle
29 april 2022 14:33
Beste STW'ers,

Niet iedereen zit in de Wilde Woensdag-appgroep en hoorde misschien niet van de Koningsdagtocht die we eerder deze week met 8 maakten. Daarom voor Bevrijdingsdag ook via dit kanaal de aankondiging van een vergelijkbare tocht.

Wie zin heeft om mee te gaan is van harte welkom. Vertrek zal 9 uur zijn. Tussen 15 en 16 uur terug in Wageningen. Afstand 170 km. Tempo: stevige toertocht (32-34 km/u kruissnelheid), maar als groep waarbij de sterkeren het kopwerk doen en de anderen meer in de luwte blijven.

Er verschijnt binnenkort op de site nog een verslagje met foto's van de Koningsdagtocht om jullie een indruk te geven.

Voordeel van de moderne tijd is dat een route zelf goed te maken is, je niet meer hoeft te puzzelen iets verder van huis op onbekender terrein en je toch niet in een drukke toertocht terecht komt.

Hierbij de link naar de route voor Bevrijdingsdag die ik het gemaakt: Route Bevrijdingsdag Wageningen - Naarden Vesting - Wageningen

Groet, Jolle

P.S. Deze oproep wordt van harte ondersteund door Hendrik die graag een aangenaam groepje wil.
Onderwerp Auteur Gepost

Bevrijdingsfietstocht STW

Jolle 29 april 2022 14:33

Re: Bevrijdingsfietstocht STW

EdwinR 02 mei 2022 13:05



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: