Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Vince voor Piet de Groot in Renkum

04 mei 2022 20:46
Terwijl Jolle al dik 100 m eerder over de streep ging. Hij vertrok in zijn eentje voor de laatste twee km en de rest van de wilden vonden het wel best. Ze bleven mooi treintje draaien om samen zo vlot mogelijk vooruit te komen.

Het was weer een mooie Wilde Woensdag fietsrit over de Posbank waarbij we onderweg twee verloren. Hendrik zwaaide voor de Warnsborn af omdat hij voor 20 uur thuis wilde zijn. Of wilde hij zich net Jack toch wat sparen voor de bestorming van Naarden Vesting morgen op Bevrijdingsdag? Wie zich niet wilde sparen, was Gerwin Koopmans> Maar toen de batterij van zijn elektrische fiets leeg bleek te zijn, zocht hij zijn eigen weg terug en liet de Posbank links liggen.

Trouwens over fietsen gesproken: Piet heeft een spik splinter nieuw racemonster in huis maar mag er van zichzelf nog niet op rijden. Volgens Iedo ga je met een nieuwe fiets veel harder en misschien dat dit Piet tegenhoudt.

Mooi dat Vera samen met Joop en ondergetekende het lusje extra reed en de tijd goed in de gaten hield. Om 20 uur zouden we stoppen, maar daar hadden Joop en ik geen sjoeche voor tijdens het omhoog fietsen. Via wat stuivertje wisselen hadden we geen tijd voor klokjes enz. Tja en zo had iedereen inbreng op deze wilde fietsavond. Bij de brandtoren stonden we met nog wat andere fietsers twee minuten stil.

De statistieken: 79 km in 2.26 u met 32,4 km/u gemiddeld en 64,5 km/u max. Volgende week verder.
En de Naarden Vestigng bestormers en bevrijders succes morgen = op volle vaart door de poort breken op zoek naar de jonkvrouw. Die zal er vast nog ergens verstopt zitten en bevrijd willen worden.

Jan Heeres
Onderwerp Auteur Gepost

Vince voor Piet de Groot in Renkum

Jan Heeres 04 mei 2022 20:46



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: