Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Hele week zeker nog schaatsen op de Geul

20 december 2010 17:07
Hey allen,

Alweer een geweldige nevengeuldag vandaag. De sneeuwijsranden door de sneeuw die gisteravond in het sneeuwsmeltwater viel zijn grotendeels weer weg.
Vanavond hebben we nog wat aan de scheuren gedaan. Het vriest nu al 10 graden op de Geul, dus dat zit ook wel goed. Wel kan er in de nanacht weer wat sneeuw vallen, maar veel lijkt het niet te worden.

Weer geweldig hoeveel mensen hebben geholpen met vegen. Zegt goed voort dat een kleine bijdrage in de melkbussen gewenst blijft want ook de benzine rekeningen lopen op.....

De vooruitzichten zijn ook goed; de hele week, zeker tot en met het weekend in Wagenginen meer dan voldoende vorst. Een paar uurtjes dooi op een enkele middag kan het ijs wel hebben. Vanmiddag was het op de baan ca. 16 cm!!!!
Buiten de baan onder de sneeuw echter naar verwachting een stuk minder.

Groet, Bauke
Onderwerp Auteur Gepost

Hele week zeker nog schaatsen op de Geul

natuurijscie 20 december 2010 17:07



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: