Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Eer en energie

06 januari 2011 10:36
Hey allen,

Bedankt voor de complimenten, maar er zijn nog zeer veel andere mensen die het ijs op de Geul hebben mogelijk gemaakt.
Leffert heeft zoals eerder vooral weer de contacten gedaan met Gemeente, Politie en brandweer. Hij heeft borden laten maken die er gelikt uitzien en goed werkten.
Ook heeft hij voor de 2e keer een container van Van Swaay geregeld, zodat wij niet steeds met de spullen hoefden te slepen. Ook heeft hij ons veel met raad bijgestaan. Fijn dat hij ondanks zijn fysieke beperkingen toch nog een aantal keren heeft kunnen genieten van Zijn GEUL.

Een andere belangrijke helper is tegelijk ook een nieuw commissielid; Bert Evenhuis, geen STW-lid, maar wel enorm natuurijsliefhebber en nu al gewaardeerd en onmisbaar medewerker op de Geul, Hij werkt bij de WUR en zal zich waarschijnlijk ook op de lustrumreceptie nader voorstellen.

Daarnaast wil ik nog kort noemen Pieter Riezebos, die op een vrolijke en studentikoze, maar wel adequate manier de koek-en-zopie verzorgde. Bruine plekken
in het ijs waren afkomstig van overgestoomde choco-melk.

Verder is ook de leverancier van de veegmachines belangrijk geweest. Hij wist 2 keer in no-time spoedreparaties uit te voeren, waardoor we snel weer door konden met het nobele veegwerk; Wim van Roekel uit Achterberg, vorig jaar aangedragen door Leffert.


Daarnaast zijn ook vele andere STW-ers belangrijk geweest met substantiele hulp zoals Poppe (optellen van alle melkbusgeld), Rudolf, Jan v S, Jan A en vele, vele anderen.
Vooral de gezamenlijke schuifacties vond ik machtig; te zien dat we als club gezamenlijk zo sterk kunnen zijn en iets machtigs neer kunnen zetten. Ook leuk dat mensen tot ver buiten de gemeentegrenzen dat hebben gewaardeerd, tot aan Amstelveen, Noord-Holland en midden Brabant toe.

Groet, Bauke

PS. Wisten jullie trouwens dat vanaf nu 3.6 miljard kJ aan energie nodig is om het ijs van het ijsbaantje te doen smelten? Voor het smelten van al het ijs aan de westzijde van de brug is zelfs naar schatting 160.000 keer zoveel nodig.
Onderwerp Auteur Gepost

nog steeds winter, dus schaatsen op de geul en het leven van Jan Koerselman

Rudolf 04 januari 2011 15:09

Eer en energie

natuurijscie 06 januari 2011 10:36

Re: Eer en energie

ineke 06 januari 2011 11:30

Re: Eer en energie

WoW!ter 07 januari 2011 20:10



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: