Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Weer een mooie dag met ook wat aandachtspunten

05 februari 2012 06:58
Goeiemorgen mensen,

Gisteren was het in alle opzichten een schitterende dag; echt wintersport bij huis. In de ochtend is ook het lusje aan de oostkant bij de Veerstraat weer bijgewerkt en is er weer een mooie grote lus met in totaal schat ik toch wel zo'n 1800 meter geveegde baan.
Gisteravond is nog van 18.00 tot 21.45 geveegd om de baan weer schoon te krijgen en mooi op te laten vriezen. 's Middags hadden Daan Goense en Wim Houwers al de brughelft mooi bijgewerkt na afsluiting om er vandaag weer een tijdje tegen te kunnen. Joep Dirkx, Jean-Paul, Loet Scholma en overdag vele anderen, waaronder Wim Houwers, Paul Berger en Harry B. hebben daarvoor bergen werk verzet. Heel veel dank daarvoor!!

Prachtig om te zien ook dat steeds meer weten dat we het puur als vrijwilligers met elkaar rooien en dat we alleen geld kwijt zijn aan de huur van een extra veger en aan brandstof. Door de inzet van zeer actieve vrijwilligers kan het. Voor de kosten staan daarvoor melkbussen langs de baan. Een kleine bijdrage is mooi. Dan kunnen we dit ook de volgende jaren blijven doen.

Als u met de auto komt let dan op juist parkeren. Zet de auto goed aan de kant, zodat u en anderen ook weer weg kunnen komen. Gister was het zeer druk op de Veerweg en Pabstendam. VAnmiddag wordt ook weer een grote toeloop verwacht.
Neem verder graag ook uw eigen afval weer mee. Koek en Zopie was er gisteren niet,
hopelijk komt onze man vandaag wel, maar hij is wat lastig te bereiken, dus houdt daar rekening mee!!

Veel schaatsplezier en hopelijk kunnen we weer aan beide kanten door de brug!!

Groet, Bauke
Onderwerp Auteur Gepost

Weer een mooie dag met ook wat aandachtspunten

natuurijscie 05 februari 2012 06:58



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: