Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Massasprint met Hellingproof rijders in Renkum

30 juni 2022 06:19
Gisteren was duidelijk dat er een redelijk volle Bus over de Posbank ging rijden. Froukje Boonstra merkte op dat er wat zwartrijders waren en op de Posbank werd duidelijk dat ze hiermee op o.a. Joop de Boer, Vera Minten en Hendrik van de Beek doelde. Hoewel laatstgenoemde toch nog wel even Wild probeerde te doen bij de eindsprint in Renkum. Dat lukte hem niet echt want de Wilden raakten verstrikt in de Hellingproof renners.

Op weg terug naar Renkum/Wageningen veegden we het ene groepje na het andere op en de meeste Hellingproofers vonden dat wel best. Anderen raakten geinspireerd en raceten mee of gingen er met geweld weer overheen. In volle galop richting Renkum met ca. twintig racers breed over de weg uitwaaierend was er geen houden meer aan. Volgen en meerijden in de luwte van de grote groep was mijn actie. Geen idee wat er vooraan allemaal gebeurde. Geen ongelukken of ander malheur en geen overzicht wie wat eerst enz.

Daarvoor, op weg naar de Posbank werd door Sander, Jan Westeneng, Vince, Gerwin en soms Jolle even al flink op kop gesleurd. Het was mooi weer en ondanks het toch wel drukke verkeer goed en veilig genoeg. Richting Oosterbeek moest ondergetekende even passen, maar gelukkig werd na de Warnsborn gewacht. Naar boven op de Posbank vonden Iedo en Vince het wel even best en bij Lusje Extra reed Jan W. lek en konden Iedo en ondergetekende rustig bijpratend naar boven peddelen.

Zo was het weer een mooie Wilde Woensdag met de statistieken: 80 km in 2.27 uur met 32,4 km/u gemiddeld en 70,4 km/u max.
Jan Heeres
Onderwerp Auteur Gepost

Massasprint met Hellingproof rijders in Renkum

Jan Heeres 30 juni 2022 06:19

Re: Massasprint met Hellingproof rijders in Renkum

Jolle 30 juni 2022 07:53



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: