Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Vanaf half maart gaat hij waarschijnlijk open!

het gironummer 666
06 januari 2005 20:28
Graag u aandacht voor het volgende:

Half maart is bekend of Robert het fel begeerde clubrecord op de 1500m heeft kunnen pakken. Indien dit niet lukt zal half maart het gironummer 666 worden geopend. Dit om Robert er weer boven op te helpen. U bijdrage hierin is dringend gewenst. U dient uw verantwoordelijkheid te nemen. De actie zal groots worden opgezet. Vanwege dat het mislopen van het fel begeerde clubrecord een doodszonde is, is er zeer veel geld nodig. Dit onder het motto help Robert de winter door. Hij zal over een tientallig begeleidingsteam willen beschikken. Evenals een aantal riante Villa's in de buurt bij de ijsbanen van Calcary, Erfurt, Hamar, Inzell en Heerenveen en een buitenverblijf in het Spaanse land. Kijk dat zal het missen van het fel begeerde clubrecord 1500m iets minder hard maken.

Maar indien Robert het wel haald, en Iedo met de gebakken peren zit. Hoeft u niet bang te zijn dat u uw geld niet kan doneren. In dat geval zal het gironummer 1500m worden geopend. Onder het moto help Iedo naar Turijn. Zodat Iedo aldaar zich kan troosten met een plak op de 1500m tijden de Olympische Spelen. Weliswaar minder van waarde dan het STW clubrecord 1500m, maar altijd nog een mooie troostprijs

Indien de tijd van Jurgen op de 1500m achterblijft (meer dan 2 sec boven de snelste STW'er op de 1500m) zal er tevens een gironummer worden geopend met als doel help Jurgen van zijn zondes af. Hiervoor is geld nodig aangezien er een persoon dient te worden gevonden die Jurgen 24 uur per dag zal begeleiden bij het beteren van zijn leven. Waarna Jurgen nog tot grootse prestaties kan komen. In Vancouver 2010 zal Jurgen dan na het veranderen van nationaliteit komen tot deelname aan de OS. Aan dit evenement zal tevens de Spaanse Sprinter Robert B. mee doen.

Dus spaart u allen, de Heren zullen uw hulp zeer waarderen.

gegroet,

de commissie ter bevordering van het schaatsgenot
Onderwerp Auteur Gepost

Vanaf half maart gaat hij waarschijnlijk open!

het gironummer 666 06 januari 2005 20:28

Re: Ga een borrel halen!

Wijf 06 januari 2005 20:45

Re: Ga een borrel halen!

Jurgen 06 januari 2005 22:17

Re: Waar blijft de griep-golf?

Wijf 07 januari 2005 18:25



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: