Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Jeugd en juniorenkamp gro(o)t(endeels) succes

Jack Schoenmakers
09 januari 2005 22:24
Met liefst 22 jeugd- en juniorleden en 6 begeleiders hebben we van vrijdagmiddag tot en met zondagmiddag in Roden bij Groningen op kamp gezeten.

Een redelijk goed verblijf was uitgangspunt voor 3 schaatstrainingen in Kardinge, een droogtraining, zwemmen, een avondwandeling en diverse spellen. Vandaar dat op weg naar huis er een aantal de oogjes niet goed open konden houden en de marathonplannen voor vanavond op sterk water gingen.

Naast routiniers als Enrico, Judith en Wim waren ook JeanPaul van Rie en Eline Klaassens mee als begeleiders en hielpen pa en ma Hoek en Goense mee bij het stormachtige transport.

In de loop der jaren hebben we heel wat schaatstechniek zien groeien bij de junioren, die vanmiddag rond 4 uur nog van het ijs afgecommandeerd moesten worden. Het enthousiaste onder de jeugd was zodanig dat een flink aantal "tips" voor verbeteringen aan de trainers ontfutseld werden.

Wat minder leuk was vanochtend de aanblik op de 4 platte banden van mijn Peugeot. Daar zaten bij nader inspectie gaten in en op de voorkap stond een hakenkruis gekrast! Ook het lokale kerkhof had voor de 3e keer bezoek gehad van een of meer geestelijk ernstig ontregelde mensen.

Het werd dus stapelen om de boel nog een keer in Groningen te krijgen en daarna naar Wageningen. Verder is weer voorzichtig over de Ardennen gesproken als mogelijk doel voor komende zomer !!
Onderwerp Auteur Gepost

Jeugd en juniorenkamp gro(o)t(endeels) succes

Jack Schoenmakers 09 januari 2005 22:24



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: