Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Oude ballen circuit

Johnny
08 februari 2005 17:39
Tja het was weer zover de 9e wedstrijd in het kader van het "oude ballen" circuit ook wel Masterscircuit Langebaanschaatsen Nederland genoemd..
2 STWers aan de start en 1 (ooit zo ergens hier genoemd) aspirant lid..
Japarie beet het spits af en jawel hoor weer een (niet luid bejubeld) pr van 42,81.. Iets later het duel Bijna-Johnny, logischerwijs door Bijna gewonnen in weer een mooie tijd 39,62 (nooit was ie sneller in Hv).. Johnny was ook blij met zijn 40,52 (slechts 0,03 sec boven Pr) en vooral dat ie de 1e 100 meter de steeds beter startende Bijna voor kon blijven..
De 3000 meter gaf een onverwacht beeld.. Japarie kon het niet bolwerken en finishte in een matige 4.49.. Wederom een duel Bijna-Johnny met een onverwachte winnaar.. Bijna liet verstandigerwijs de als een raket gestarte J. gaan en liet 'm al na 1800 meter zijn achterste zien, welk uitzicht J. blijkbaar beviel want hij bleef keurig erachter hangen.. 4.17 om 4.19.. Ahum..
Het was weer mooi toeven in het (wel erg koude) friesche ijspaleis

Onderwerp Auteur Gepost

Oude ballen circuit

Johnny 08 februari 2005 17:39



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: