09 februari 2020 10:57
Goedemorgen Robert en alle STW'ers,
Dankjewel voor het bericht en het publiceren van de link naar de KNSB uitslagen. Mooi dat door een goede samenwerking van Rik Schoenmaker in Utrecht en Marijn Koopman in Nijmegen dit zo vlot en mooi beschikbaar is gekomen.Leuk om de eigen uitslagen en ranglijsten per afstand te zien. Dat is mij gisteravond compleet ontgaan.

Dan inderdaad de derde plaats in het eindklassement. Gisteravond na de prijsuitreiking attendeerde Flip van Leeuwe me op een fout in de 3km tijd van Herman Vermeer: 4.01. Tja daar zou hij van dromen, maar helaas dat was in de berekening mee genomen. Hoe dat er zo in kwam, hadden we niet paraat en nu nog steeds nog niet. Ook te moe en te laat.
Bedankt voor je link naar de KNSB uitslagen waar een ieder de uitslag kan lezen.

Het was gisteravond zeker een STW feest in Nijmegen en dat nemen we mee naar het CK 2021. Wat we ook mee nemen, is dat er verbeter punten in de organisatie en aanpak mogelijk zijn. Daar gaan we de komende maanden over spreken, zal vast bij de STW ALV van april '20 op de agenda komen.
Voor nu geldt het nagenieten van het evenement, de prestaties, het samenzijn en praten. Ook van de samenwerking met Softijs in Utrecht en met Thialf in Nijmegen. Leuke verenigingen die moeiteloos en naadloos bij STW passen.

Hulde voor scheidsrechter Jan van Niejenhuis die in de geest van het CK bleef rechten. De starter Robert Kamper die volgens de regels bleef starten maar ook in de geest van een goed CK, Grote hulde voor de Vantage bediener in Utrecht, Rik Schoenmaker die tot zaterdagochtend 1.00 uur actief was met het STW CK in Nijmegen en Marijn Koopman die dat op Triavium moeiteloos overpakte. Niet te vergeten alle tijdwaarnemers, helpers bij start en in de bochten. Totaal zo'n twee keer twintig personen met een vaste kern van ca. acht personen.

Flip van Leeuwe en ondergetekende hebben het met plezier en soms ook wel een beetje stress gedaan. Steeds aangemoedigd door het enthousiasme van de aanmeldingen van schaatsers en spontane hulp van ouders, ervaren schaatsers en anderen in/bij STW, Softijs en Thialf. En daarbij voortbouwend op wat Harry Booltink eerder in ruim twintig jaar met Flip en mij heeft opgebouwd.

Vanmiddag een mooi stukje uit-fietsen en genieten van de tegenwind die zeker op de terugweg de goede kant uit zal blijven waaien.
Jan Heeres
Onderwerp Auteur Gepost

Clubkampioenschappen

Neef 09 februari 2020 09:55

Re: Clubkampioenschappen

Jan Heeres 09 februari 2020 10:57



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: