Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

1 na laatste vet-marathon

Jurgen
19 februari 2005 20:35
Even snel: De utrechters deden het goed vanavond Gerard 4e en Fred 7e, waardoor ze nu respectievelijk 3e en 4e in het klassement staan achter het bijna ongenaakbare Groningse Duo Bakker en Post..
Zal nog een hele broederstrijd worden in de finalewedstrijd (slechts 0,1 punt scheidt de 2).. Niet te hopen dat een derde er met de buit vandoor gaat..
'T mannetje kon het hoge tempo in het begin net niet bolwerken en liet halverwege een rondje lopen..
Chaos was weer heel dominant aanwezig en reed zoals gewoonlijk op de verkeerde momenten echt hard, maar scoorde nog wel 4 puntjes, wat ondergetekende niet kan zeggen..
Goed om te vermelden is ook dat hij (mits goed ge?nstrueerd) een voorbeeldige kencht was deze avond!!
Tja en ondergetekende reed kleurloos (en lijdzaam) als knecht in de rondte, klagend over de scheenbenen (waren het nou toch de hoge hakken??)

Jurgen
Onderwerp Auteur Gepost

1 na laatste vet-marathon

Jurgen 19 februari 2005 20:35



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: