Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Baankampioenschappen Pupillen en Junioren C

HarryB
20 februari 2005 17:51
Na de eruptie van gisteravond in Nijmegen, vanochtend al weer vroeg uit de veren. Om 7:30 het startschot voor de baankampioenschappen voor de jeugd en junioren. Met Amajantie, Margot en Jules togen Hendrik en ondergetekende naar Utrecht. Geen files. Op de baan heerste al een gespannen sfeertje "waar zijn de startlijsten?"was de veelgestelde vraag. Met de organisatie van gisteravond nog vers in ons achterhoofd besloten wij maar rustig af te wachten en de jury de kans te geven hun zaakjes op orde te brengen.

Jules moest als eerste van start in een solo rit. Met een opening van 12.15 op de 100m moest ik even slikken en voel een hete adem. De volle ronde viel wat tegen ten opzichte van gisteren zodat ie op 47.39 uitkwam.
Amajanti kwam als tweede van start met een opening van 13.17 fel en krachtig. De bochten lopen tegenwoordig ene stuk beter. Ze benaderde haar tijd van gisteren (52.22) dan ook op een haar met 52.71. Wat gezien de omstandigheden een zeer geode prestatie was.
Margot als laatste opende in 13.19 en finishte in 52.40. Een stukje langzamer dan gisteren. "Ik zette vreselijk naar achteren af" was haar commentaar op de race.

Op de 1000 meter had Jules ditmaal wel een tegenstander, die kundig verzwolgenwerd. De tijd van 1.36.33 was tegenvallend naar eigen zeggen, vergetend dat hij begin dit jaar in het Utrechtse nog boven de 1.40 reed. Ambitie is een mooi ding...

Amajanti was dit keer de pineut en moest solo. Na een strakke opening en goede volle ronde, speelde het ontbreken van een tegenstander zeker parten in de laatste ronde. 1.51.39 was het eindresulataat.

Margot reed een mooie vlakke race en maakt optimaal van haar tegenstandster gebruik door zich op de laatste kruising lekker op snelheid te laten trekken. De tegenstandster werd dan ook verzolgen. De eindtijd van 1.48.70 viel wat tegen in het licht van het Nijmeegse kwaliteitsijs. Maar ik heb wel lekker geschaatst was de positieve les voor haar.
Onderwerp Auteur Gepost

Baankampioenschappen Pupillen en Junioren C

HarryB 20 februari 2005 17:51

Re: Baankampioenschappen Pupillen en Junioren C

ineke sahuleka 20 februari 2005 18:11

Re: Baankampioenschappen Pupillen en Junioren C

Willemiek 21 februari 2005 10:22



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: