Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Ook de Stad Wageningen bericht

Jolle
23 februari 2005 22:21

De Schaatstrainingsgroep Wageningen (STW) organiseerde zaterdag 19 februari voor de vierde keer een speciale jeugd- en juniorenwedstrijd op de ijsbaan in Nijmegen. De wedstrijden zijn bedoeld om de jonge schaatsers op een leuke manier kennis te laten maken met het schaatsen van wedstrijden. Het enthousiasme van de deelnemers uit alle delen van Gelderland was groot en dus was het evenement weer een groot succes. Kinderen tussen 7 en 12 jaar oud die een keer vrijblijvend willen kennismaken met de schaatssport zijn zaterdagmiddag 26 februari aanstaande van harte welkom op de open jeugdschaatstraining van STW in Nijmegen. Aanmelden of informatie vragen kan bij Flip van Leeuwe (0317 ? 425916).
Tijdens de jeugdschaatswedstrijd waren natuurlijk ook prijzen te winnen. De Wageningse rijders deden het daarbij uitstekend. Bij de meisjes pupillen won Indrawati van de Beek de eerste prijs over drie afstanden (133, 333 en 500 meter) door iedere keer de snelste tijd te rijden. Bij de jongens pupillen presteerde Pelle Hoek hetzelfde. De junioren mochten een 1000 meter schaatsen in plaats van de 333 meter. Bij de meisjes deed Margot Houwers dit het beste nadat ze ook de korte afstanden had gewonnen. Jan-Bert Aarnink zorgde er bij de jongens junioren voor dat ook het vierde klassement in Wageningse handen eindigde. Hij eindigde voor Lucas Goense en Jules Booltink. De Wageningse jongens bezetten daarmee het hele podium. Een overheersing waarvan de Nederlandse deelnemers op de Wereldkampioenschappen tegenwoordig alleen nog maar kunnen dromen.
Bij het schaatsen kunnen niet alleen de medaillewinnaars tevreden naar huis na een wedstrijd. Ook een verbetering van je persoonlijk record is een topprestatie. De 71 enthousiaste jeugdschaatsers zorgden voor een ware stortvloed aan nieuwe persoonlijke records. Sommige wisten zich zelfs drie keer met vele seconden te verbeteren
Onderwerp Auteur Gepost

Ook de Stad Wageningen bericht

Jolle 23 februari 2005 22:21



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: