Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Re: Fietstraining zaterdag 3 april

03 april 2021 17:53
Vanmiddag geen praatjes tijdens de training. Tenminste niet voor mij in het wiel van Floor tijdens de tien rondjes. Ook Piet zal niet zoveel moppen hebben verteld in Christiaan zijn wiel. Tijdens de eerste vier ronden was Christiaan boven even sociaal en reden ze samen naast elkaar en bracht Floor ons weer naderbij. Toen was het goed, gaf Christiaan gas en waren er zeker geen praatjes meer. Martine besloot halverwege de training bij een buurvrouw op de thee) te gaan en daar zal de moppentrommel (of met lekkere koekjes?) wel open zijn geweest.
Hendrik en Harm maakten alternatieve rondjes, benieuwd naar Hendrik zijn kiekjes.
En trainer Jolle? Die had vooraf wel praatjes maar daarna niet meer.

Rond 16.45 uur reden Floor, Judy, Michiel en ondergetekende vanaf Nol in het Bosch weer terug naar Wageningen. Alweer een mooie fietstraining en genoeg om van na te genieten. Op naar een volgende keer. Jan Heeres
Onderwerp Auteur Gepost

Fietstraining zaterdag 3 april

Jolle 02 april 2021 07:40

Re: Fietstraining zaterdag 3 april

Harm 03 april 2021 12:02

Re: Fietstraining zaterdag 3 april

Jan Heeres 03 april 2021 17:53



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: