Jolle
11 oktober 2021 14:38
Beste STW'ers,

Vorig jaar geen schaatswedstrijden en daarom het initiatief om op zaterdagochtend in het winterhalfjaar een rondje te fietsen. Afhankelijk van de weersomstandigheden racefiets of MTB.

Natuurlijk in kleine groepjes ivm de coronaveiligheid.

Dit beviel diverse deelnemers goed en daarom willen we continueren om zo het duurvermogen op peil te houden. Nu er geen restricties meer zijn om buiten in groepen te sporten, kunnen er natuurlijk meer mensen aanhaken.

Het concept is simpel: 9.15 uur rotonde Telefoonweg. We beginnen eerst op de racefiets. Via onderling contact afstemming wanneer de MTB het vervoermiddel wordt. Telkens maakt 1 persoon de route zodat we onderweg geen discussie hebben. Onderweg wel een snelle koffie met wat lekkers. Tussen 13 en 14 uur zijn we weer terug. Het zijn dus behoorlijke tochten. Neem wat te eten mee naast het lekkers dat we onderweg aanschaffen.

Het gezelschap vorig jaar bestond uit deelverzamelingen van: Hendrik, Jack, Harm, Robert, Robbert, Harry, Klaas en soms nog een gastrijder van buiten STW.

Gezellig als je vanaf komende zaterdag een of meerdere keren aansluit. Als je je belangstelling kenbaar maakt dan kun je aan de appgroep worden toegevoegd die we hiervoor vorig jaar al aanmaakten.

Groet, Jolle
Onderwerp Auteur Gepost

Zaterdagochtendfietsen

Jolle 11 oktober 2021 14:38



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: