Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Gewone C3 wedstrijd van twaalf in een dozijn

13 februari 2022 22:22
Vanavond de Evert Kroon bokaal en daarom eerst C4 met twintig ronden en vervolgens de C3 met dertig ronden. Vroeger op de avond betekende vanavond een groot peloton. Er was weer best flink wat wind met op zich goed ijs. Zo af en toe een uitlooppoging en als STW'ers schuilden we in de groep. Vooraan komen lukte niet voor Laura den Otter, Jack Schoenmakers, Willeke Koers en ondergetekende. Na zo'n twintig ronden zaten we achter de breuk in het peloton en leek een grote groep weg te zijn. Jack probeerde het gat wat te dichten, Laura zat minder goed en Willeke en ondergetekende keken het even aan. Maar ja de kopgroep viel stil en binnen een halve ronde waren we weer bij. Daarna een eindsprint van vijf ronden en mogelijk Laura nog net in de punten, bij de eerste twintig. De rest zat er buiten, helaas.

Vervolgens op school gedweilde ijs een flink C2 peloton met Fred van de Tempel, Marco de Jonge, Robbbert Profittlich en Jan Tichelaar. Benieuwd of het weer een ' kom me maar halen' gaat worden.

Volgende week verder, Jan Heeres,
Onderwerp Auteur Gepost

Gewone C3 wedstrijd van twaalf in een dozijn

Jan Heeres 13 februari 2022 22:22



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: