Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Veilig fietsen doe je samen en Vince wint in Renkum

26 mei 2022 08:04
Vince kwam bij Pomona aangereden en vreesde het vele kopwerk dat hij moest doen nu een flink deel van de Wilden in Davos op trainingskamp is. Met dat kopwerk en kleinere gezelschap viel het wel mee want we waren met zeven en ieder deed zijn deel. Bij het fietsstoplicht bij Valkenhuizen waren Jan Westeneng en Fred wat vooruit en hadden geluk met groen/oranje licht. Daarachter muisden ondergetekende, Joop en Piet er bij oranje, misschien ook wel wat rood licht door en waren Gerwin en Vince genoodzaakt om te stoppen. Daarna een race naar de eerste Posbank beklimming tussen twee voorop en drie achtervolgers. Soms waren we er vlakbij en dan was er weer ander verkeer waardoor de drie moesten wachten. Naar boven sleurde Piet en kwamen we toch dichterbij omdat Jan en Fred uitrolden na gedane arbeid.

Een tijdje later kwam Gerwin foeterende boven met 'veilig fietsen doe je samen' en dat daarbij Valkenhuizen kan echt niet. Iedereen wist dat Gerwin gelijk had en ook gelijk moest krijgen. Maar daar liet Gerwin het niet bij zitten. In een soort 'Jolle' rol nestelde hij zich op kop en deelde de lakens en commando's, waarschuwingen uit. Alle energie en overtuiging stopte hij er in en de rest volgde gedwee.

Wat later werd de samenwerking wat evenwichtiger en konden Jan W en ook Vince hun tegenwind deel weer leveren. Zo rosten we tegen de harde wind in naar Renkum waarbij Vince vanaf kop won voor Piet en ondergetekende. Weer een mooie fietsavond met de statistieken: 79 km in 2.28 u met 32,0 km/u gemiddeld en 62,1 km/u max. Op naar een volgende keer. Jan Heeres
Onderwerp Auteur Gepost

Veilig fietsen doe je samen en Vince wint in Renkum

Jan Heeres 26 mei 2022 08:04



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: