Jolle
05 oktober 2022 12:51
Snelheid Uithoudingsvermogen aka Tempo Kort

De laatste weken 2x duur intensief, daarvoor snelheid maximaal en de tijdrit. Daarom nu een keer een mix van snelheid en uithoudingsvermogen om het lichaam te prikkelen terwijl een deel van ons al ijsgewenning doet en daar dus niet intensieve trainingen uitvoert. We willen de intensieve trainingen er in houden om het lichaam scherp te houden.

Inrijden
Rustig fietsen met steigerungen van aflopende duur en oplopende intensiteit op fluitsignaal.

Kern
• 3 series van 6 herhalingen
• Duo’s van gelijke sterkte
• Iedere herhaling is 10 seconden maximaal versnellen/doortrekken vanuit basistempo, daarna 1.20 rust. Per keer wisselen van plek voorop/in het wiel.
• Na de 6 herhalingen (inclusief afsluitende 1.20 rust) 6 minuten serierust waarbij we met de hele groep verzamelen. De voorsten keren om en rijden de anderen tegemoet.

We voeren de kern uit op de Rijndijk tussen Heteren en Arnhem. 1e en 3e serie richting het oosten, 2e serie richting het westen.

Uitrijden
Als groep in gematigd tempo 30-31 km/u. Sterkeren mogen het kopwerk doen.

Tot zaterdag, Jolle
Onderwerp Auteur Gepost

Fietstraining zaterdag 8 oktober 2022

Jolle 05 oktober 2022 12:51



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: