Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Lies Veltman 10e in C4 en Harm Smit 4e in C3

27 november 2022 22:12
Vanavond eerst zestig ronden C1 waarin Jolle Landman 11e werd. Daarna 25 ronden C4 met wisselend beeld waarin STW'ers Lies Veltman en Peter Postma zich kranig verweerden in het tweede deel van het peloton. Iedere keer kwamen ze weer iets naar voren, gaven niet op en dat maakte een mooie tiende plek voor Lies en Peter als 12e over de streep.

Vervolgens de dertig C3 ronden met Harm Smit die Hiltje Gerritsma weer op sleeptouw probeerde te nemen. Na een paar ronden ontstond er een kopgroep van ca. 8-9 schaatsers en ca. 100 m daarachter werd het peloton door een paar schaatsers op een lang lint gezet. Dat ging tot de laatste ronde door. De kopgroep haalde het peloton niet in maar onderweg 'sneuvelden' wel steeds meer schaatsers. Na dik twintig ronden waren Culemborgse STW'ers Joris Matthee en Jonna Westerman - Sabel klaar. Knap bleef Willeke Koers steeds mooi vooraan en dat bracht haar naar een 12e plaats. Ondergetekende zat wat verder achterin en kwam als 20e over de streep.
Voorin bij de kopgroep, waar we in het voortrazende peloton totaal geen oog voor hadden, werd Harm 4e en Hiltje op een paar seconden vijfde.

Na de dweil de C2 aan de slag met Fred van de Tempel, Robbert Proffitlich, Marco de Jonge en Jan Tichelaar voor het eerst in de wedstrijd.

Helemaal mooi dat er weer echte uitslagen zijn en vanavond al direct na de wedstrijd. Op naar volgende week zondag. Jan Heeres
Onderwerp Auteur Gepost

Lies Veltman 10e in C4 en Harm Smit 4e in C3

Jan Heeres 27 november 2022 22:12



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: