Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Plekken over voor shorttrack clinic komende zondag

14 maart 2023 10:41
Komende zondag hebben we een shorttrack-clinic gepland staan op de ijshockeybaan in Nijmegen. De clinic wordt verzorgd door ervaren shorttrack trainers van NSV en zal plaatsvinden op zondag 19 maart, van 17h30 tot 19h00.

De clinic is in eerste instantie vooral gericht op de oudste jeugd en junioren (leeftijd +- 10-17 jaar), die in ieder geval al redelijk een bochtje kunnen lopen op de ijsbaan. Er zijn echter nog wat plekken over, dus senioren kunnen zich bij deze ook aanmelden (daarbij wel rekening houdend met het feit dat de clinic vooral op jeugd/junioren is gericht). Geef ook even je schoenmaat aan i.v.m. gebruik van shorttrack-schaatsen. Vanwege de huur voor de ijsbaan en het materiaal zijn er wel kosten verbonden aan de clinic, waarschijnlijk tussen de 10 en 15 euro per deelnemer. Geef je snel op via een mailtje naar trainerscoordinator@stw-site.nl Meer informatie volgt na aanmelding.

Groet namens de TC,
Evert
Onderwerp Auteur Gepost

Plekken over voor shorttrack clinic komende zondag

Evert 14 maart 2023 10:41



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: