Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Eerste Busrit 2023

29 maart 2023 20:36
Vanmiddag vertrok de Bus om 17.30 uur voor een ritje Posbank met Froukje Boonstra als Leading Lady.
Ze zette het vertrektijdstip vlot en duidelijk neer, was boven op de Posbank resoluut: geen lusje extra want ze wilde voor donker weer terug in Rhenen thuis zijn. Onderweg sleurde ze regelmatig op kop en bij de eindsprint in Renkum werd ze aan alle kanten voorbij gereden.
Flip probeerde haar nog in het wiel van JP te brengen, maar dat mislukte. Mocht Froukje haar pret niet deren en ook dan van de rest niet.

Met Enrico, JP, Flip, Peter, Jeroen en ondergetekende was de bus aardig vol en onderweg haakt Iedo nog even aan. Hij deed wel lusje extra om zich daarna (waarschijnlijk) door de Wilden op te laten vegen.

Geen statistieken deze keer omdat de KM teller van mijn nieuwe tweedehands racefiets 'raar' doet. Dan rij ik 7 km/u en dan weer 49 km/u en alles daar tussenin. Misschien iets voor in de prullenbak?

Volgende week verder en morgenavond eerste de STW CK prijsuitreiking plus stamppot buffet. Het leven bij en met STW is zo slecht nog niet.
Jan Heeres
Onderwerp Auteur Gepost

Eerste Busrit 2023

Jan Heeres 29 maart 2023 20:36

Re: Eerste Busrit 2023

Floor 30 maart 2023 10:13

Re: Eerste Busrit 2023

Jolle 30 maart 2023 13:30Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: