Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Schitterende Wilde Woensdag op een mooie koele fietsavond

03 mei 2023 21:11
Vanavond alweer de zesde Wilde Woensdag van dit fietsseizoen en dat was een hele mooi. Een grote opkomst met Robert Braam en Jolle als snelle fietsers waarbij Robert zich gedeisd hield in en bij de groep voor wat plaatjes en een filmpje.
Vince sloop steeds op zijn sterke punt = hard rijden op het vlakke of naar beneden zodat hij de klimmen met voorsprong kan aanvangen.
Iedo fietste mee en kan op vlak ook hard doortrappen. Harry Booltink haakte aan en bleef mooi in de groep. Sander en Gerwin sleurden op kop dat het een lust was. Voor Hendrik, Jack en ondergetekende was het wel eens wat overleven maar dat lukte ook best aardig. Joop en Piet en Vera fietsen geruisloos mee en proberen de groep blijvend te laten rouleren. Soms lukt dat en soms weer even niet.
Jan Westeneng is ook goed in vorm en dan denk ik alle Wilde fietsers van hedenavond in beeld te hebben (gebracht).

Mooie statistieken: 79 km in 2u en 24 min met 32,9 km/u gemiddeld en 67,3 km/u max. Verreweg de snelste van dit seizoen. Volgende week verder. Jan Heeres
Onderwerp Auteur Gepost

Schitterende Wilde Woensdag op een mooie koele fietsavond

Jan Heeres 03 mei 2023 21:11Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: