Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Kyra steelt de show bij Wageningse Wielermuur

04 juni 2023 10:41
Gistermiddag en avond was de Wageningse Wielermeer met een hoog gehalte STW als verkeersregelaars.
Een goed georganiseerde en gezellige wedstrijd met een wielrenner die de show stal: Kyra in de dikke banden race.

Ze mocht in haar categorie twee ronden rijden en op haar gewone fietsje werd ze door alle fanatieke jongens direct al op forse achterstand gereden bij de eerste doorkomt. Dat werd in de tweede ronde niet beter en bij de laatste beklimming zagen we Kyra naar boven ploeteren. Onverstoorbaar op weg naar de finish en halverwege de berg trok ze het niet meer.
Ze stapte af en ging wandelend met de fiets aan de hand verder. Zonder blikken of blozen, op of omkijkend.

Terwijl via de luidsprekers de prijswinnaars als bekend werden gemaakt en opgeroepen naar het podium te komen. Maar ook dat er nog gewacht werd op de laatste deelnemer, Kyra in dit geval voordat de prijsuitreiking kon starten. We zagen Kyra verder naar boven uit zicht verdwijnen en dat was het dan.
Tenminste............................een tijdje later riep de omroeper de meisjes van de twee ronden op om naar het podium te komen.

Met als derde prijswinnaar KYRA die als beloning een fietsbel en ijsco bon ging ontvangen. Hulde voor de wedstrijdorganisatie om zo sportief en waarderend te zijn naar alle deelnemers en geduld te hebben dat ieder er is. En helemaal voor Kyra die op eigen kracht nog een prijsje scoorde. Maar vooral voor haar onverzettelijkheid en doorzettingsvermogen om op haar eigen wijze de race af te ronden.

Een standbeeld voor Kyra en wie weet volgend jaar weer.
Jan Heeres
Onderwerp Auteur Gepost

Kyra steelt de show bij Wageningse Wielermuur

Jan Heeres 04 juni 2023 10:41Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: