Welkom! Log in Registreer een nieuw account

Geavanceerd

Marathontraining op de woensdagavond op Triavium

07 september 2023 12:17
[mailchi.mp]

Marathontraining op de woensdagavond op Triavium

Voor de liefhebbers van marathons is er vanaf dit seizoen een wedstrijdgerichte trainingsgroep (er was al een recreatieve groep). We nodigen leden van alle BGP-verenigingen van harte uit om samen op te trekken in deze training, maar tijdens de (BGP) marathons uiteraard voor de eigen eer te strijden!

Wat zijn de vereisten voor deelname? In elk geval dat je zelfstandig bochten kunt schaatsen en dat je in een groep durft te rijden. Tijdens de trainingen gebruiken we verschillende trainingsvormen die we meestal in groepsverband uitvoeren, al zijn er ook individuele opdrachten bij. Als je weg wilt rijden uit het peloton, ben je vaak ook in je eentje!

We schenken aandacht aan techniek, al gaat het voornamelijk om de trainingsarbeid en tactiek. Bij ons is inrijden niet 5 minuten, maar ergens tussen 10 en 16 ronden. We streven naar een groepsgrootte van 16 deelnemers. Ook vinden we het prettig als je er iedere week bent zodat we voldoende deelnemers hebben om marathonsituaties na te bootsen.

Wanneer: Woensdag 18:30 tot 19:45 uur

Kosten: 175 euro (hele seizoen)

Meld je nu aan bij NMVW1! Via Inschrijven trainingen Marathon · Nijmeegse Schaatsvereniging kan je je inschrijven.

Iedereen lid van een BGP vereniging kan en mag zich inschrijven voor deze Wedstrijd Marathontraining.

Bij twijfel, neem contact op met de trainer: Doede Boomsma, graag per telefoon of WhatsApp op 06 – 4418 1692.
Onderwerp Auteur Gepost

Marathontraining op de woensdagavond op Triavium

Ronald 07 september 2023 12:17



Auteur:

Je e-mailadres:


Onderwerp:


Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan. Als de code slecht te lezen is, doe dan een zo goed mogelijke gok. Als de code fout is, dan zal een nieuwe afbeelding worden gegenereerd, waarna er nog een kans is om de code juist in te voeren.
CAPTCHA
Bericht: